Speedbootverzekering berekenen en afsluiten

Als u een speedboot, ofwel een sportboot, bezit heeft deze niet alleen voor rustig te varen over het water. Zo zult u sportief gezien met dit type boot misschien er voor kiezen om te waterskiën, of gewoon snel te varen.

Natuurlijk let u hierbij goed op om ongelukken te voorkomen, maar het kan gebeuren dat u schade oploopt aan uw boot. Of dat uw boot gestolen wordt. U heeft dus een speedbootverzekering nodig die afgestemd is aan uw wensen.

speedbootverzekeirng, bootverzekeirngVerzekering opmaat

U kiest zelf  de dekking die u wenst (WA, of WA Basis Casco of WA Volledig Casco. Ook bepaald u welke aanvullende verzekeren u nodig heeft (Boottrailer  – Ongevallen opvarende  – Rechtsbijstand)

De premie van een speedbootverzekering is afhankelijk van een aantal zaken, zoals waarde, aanschafdatum, lengte en het motorvermogen van de speedboot. Maar ook van het gekozen eigen risico, aanvullende verzekeringen of het vaargebied.

Ook bent u verzekerd voor schade veroorzaakt door een waterskiër(s) die door uw boot wordt voortgetrokken. Wilt u meer weten hoe dit geregeld is raadpleeg dan de voorwaarden.

Zelf doen?

U heeft de mogelijkheid om zelf uw premie berekenen. Dit doet u onder het soort vaartuig; “Motorboot”. Zonder tussenkomst van een adviseur kan u de verzekering direct afsluiten. Wij werken op basis van ‘execution only’. U kan zich bij ons verzekeren zonder hulp van een adviseur.

Wilt u anders, dit kan zijn omdat u specifieke wensen heeft, of het liever aan advies heeft welke verzekering het best bij u past, dan is dat natuurlijk ook mogelijk door het aanvragen van een offerte

Overige bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het verzekeren van uw speedboot. Ook met uw zeilboot, catamaran, sloep, jetski, visboot, rib (opblaasboot), roeiboot, woonboot, motorkruiser of motorboot kunt u bij ons verzekeren. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering.