Een complete verzekering voor uw sloep

Wanneer U een sloep heeft wilt u hiervan in uw vrijetijd zorgeloos genieten. Een sloep is helaas een makkelijke prooi. Maar ook een ongeluk of aanvaring kan u overkomen. U heeft daarom een sloepverzekering nodig. Deze bieden wij u met een uitstekende dekking en een scherpe premie.

Wanneer u een sloepverzekering afsluit met Beperkt casco of Volledig casco? Dan bent u tijdens het vaarseizoen (van 1 maart tot 1 november) ook nog verzekerd tegen schade of verlies van:

  • Regenkleding

  • Eten en drinken

  • Koelbox

  • Thermoskan

  • Bestek

  • Servies

sloepverzekering

Welke dekking past bij u

Niet iedereen heeft de zelfde wensen en daarom kunt u uw sloepenverzekering aanpassen aan uw eigen wensen. Door uw eigen dekking te bepalen, kunt u uw premie verlagen. U bepaald zelf of u de sloepverzekering wenst voor schade aan anderen. Of verzekerd ook lieve de schade aan uw sloep zelf (voor Beperkt Casco of Volledig Casco)

Ook is het mogelijk om aanvullingen (ongevallen opvarende trailerrechtsbijstand) af te sluiten op de sloepverzekering Zo krijgt u altijd een sloepverzekering die bij uw wensen past. Maar hou er ook rekening mee dat niet alles verzekerd is.

Zelf doen?

U heeft de mogelijkheid om zelf uw premie berekenen. Zonder tussenkomst van een adviseur kan u de verzekering direct afsluiten. Wij werken op basis van ‘execution only’. U kunt zich bij ons verzekeren zonder hulp van een adviseur.

Wilt u anders, dit kan zijn omdat u specifieke wensen heeft, of het liever aan advies heeft welke verzekering het best bij u past, dan is dat natuurlijk ook mogelijk door het aanvragen van een offerte

Overige bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het verzekeren van uw sloep. Ook met uw zeilboot, catamaran, speedboot, jetski, visboot, rib (opblaasboot), roeiboot, woonboot, motorkruiser of motorboot kunt u bij ons verzekeren. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering.