Wilt u deze reisverzekering

U kunt de reisverzekering online afsluiten. Bereken eerst uw premie voor de doorlopende reisverzekering:

Bereken uw premie

wilt u deze reisverzekeringVerzekeringspakket Particulier

De doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd hoort bij het Verzekeringspakket Particulieren.
Met het Verzekeringspakket Particulieren kunt u verschillende verzekeringen tegelijk afsluiten in één pakket. U hebt dan alleen maar te maken met Delta Lloyd en Pleziervaartpolis.nl , Wilt u deze reisverzekering alleen  of meer verzekeringen afsluiten dan is dat mogelijk. Makkelijk en overzichtelijk. Bovendien levert het aantrekkelijke kortingen op. Wilt u deze reisverzekering alleen dan geniet u niet van de de extra korting.

 

Welke verplichtingen zijn er na het afsluiten?

Een reisverzekering afsluiten betekent niet alleen rechten maar ook bepaalde plichten zoals

 

Premie betalen

De kosten die u moet betalen voor een reisverzekering, wordt premie genoemd. Nadat u zelf een keuze hebt gemaakt voor wat betreft de dekking van de polis, komt er totaalbedrag uit welke je aan de reisverzekeraar moet betalen. Over dit totaalbedrag (de premie) kan assurantiebelasting geheven worden. In veel gevallen worden er ook poliskosten in rekening gebracht. De premie, inclusief assurantiebelasting en poliskosten bepalen de kostprijs voor je reisverzekering.

 

Schade voorkomen en beperken

reisverzekering voor zomer en winderAls er tijdens de reis of tijdens uw vakantie goederen beschadigt raken of gestolen worden, zoals bijvoorbeeld de mobiele telefoon, laptop of zonnebril dan is dat erg vervelend. Om dat te voorkomen moet u zelf voorzichtig met de spullen om gaan en er ook alles aan te doen om te voorkomen dat de bagage gestolen kan worden. Als u het dieven echt heel gemakkelijk maakt loopt u het risico dat de reisverzekeraar een vergoeding weigert.

Het hebben van een reisverzekering betekent niet dat te allen tijde een vergoeding ontvangt bij schade. U moet dus altijd zorgvuldig omgaan met de spullen tijdens uw vakantie. De belangrijkste uitsluiting is eigen schuld/zorgeloosheid, waardoor diefstal van bagage mogelijk is (bijvoorbeeld als je kostbaarheden achterlaat in de auto, of de bagage in de auto zichtbaar is voor voorbijgangers). Ook de gevolgen van een schade moet u zo veel mogelijk beperken.

 

Reisverzekeringschade tijdig melden

Mocht u ondanks het feit dat u voorzichtig bent geweest toch schade hebben, dan moet deze zo snel mogelijk melden aan Delta Lloyd of Pleziervaartpolis.nl. In sommige gevallen is het ook belangrijk dat je aangifte hebt gedaan bij de politie. Ook wanneer je medische kosten moet maken is het van belang je verzekeraar te informeren.

 

Wijzigingen op uw reisverzekering tijdig doorgeven

Vaak sluit u een reisverzekering af voor het hele gezin. Maar als er tijdens de looptijd van de verzekering iets in uw (gezin)situatie verandert, moet u dit ook zo snel mogelijk laten weten aan Delta Lloyd of aan Pleziervaartpolis.nl.
Verhuizingen, samenwonen, scheidingen, vertrek naar het buitenland, zijn voorbeelden van wijzigingen die altijd aan de reisverzekeraar moeten worden doorgegeven.

 

MEER INFORMATIEreisverzekering memo

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, maar ook per e-mail, chat of webformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag, denken met u mee en geven u praktische hulp als u dat nodig heeft. Met alle aandacht voor uw persoonlijke situatie.