Direkt persoonlijke hulp
Bent u op vakantie en heeft u persoonlijke hulp nodig?
Delta Lloyd Hulpdienst:
(026) 400 23 90.
vanuit het buitenland:
+ 31 26 400 23 90.

Tip

denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Reisverzekering

Bent u op zoek naar een voordelige reisverzekering met een ruime dekking? Wij bieden u een prime reisverzekeringen tegen een  gunstige premie.

Wat is een reisverzekering?

kortlopende- of doorlopende reisverzekeringWanneer u op reis of vakantie gaat sluit u meestal een reisverzekering af. Voor veel mensen is dat de gewoonste zaak van de wereld. Maar wat is een reisverzekering nu precies? En wat is wel of niet gedekt? Welke verplichtingen heb jij? Vragen die wij graag voor je willen beantwoorden.

Met de doorlopende reisverzekering bent u, wereldwijd, goed beschermd. U verzekert zich tegen schade tijdens uw vakantie en weekendjes weg . Met deze verzekering bent u het hele jaar door verzekerd. De doorlopende reisverzekering bestaat uit een basispakket en diverse aanvullende verzekeringen. Ook de weekendjes en vakantie met uw boot binnen Nederland, wanneer u minimaal een geboekte overnachting heeft

 

Wat is het verschil tussen een doorlopende- en een kortlopendereisverzekering?

Als U niet vaker dan één of twee keer per jaar op vakantie gaat, dan is een kortlopende-reisverzekering, ook wel dagreisverzekering of aflopende-reisverzekering genoemd, de beste keuze. U sluit deze reisverzekering af voor dezelfde periode als de reis of vakantie. Wanneer de vakantie is afgelopen stopt ook de reisverzekering. Ook de premiebetaling is eenmalig.

Een doorlopende-reisverzekering is handig indien je meerdere keren per jaar op reis gaat en wanneer u een boot heeft.  Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip, wintersport en een weekendje weg. U bent dan continu het hele jaar door wereldwijd verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een reisverzekering af hoeft te sluiten. Een doorlopende-reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd.

 

Vakantie en reizen

reisverzekering (1)Voor veel mensen zijn dat de hoogtepunten van het jaar. Die wilt u niet laten verstoren door vervelende situaties zoals diefstal of autopech. Ongeacht of het om een buitenlands congresbezoek gaat, een familieweekend of wereldreis. En omdat deze Reisverzekering doorlopend is, hoeft u er niet aan te denken steeds een aparte Reisverzekering af te sluiten voordat u op vakantie gaat.

Voor reizen met een zakelijke bestemming, waarbij u een zakenrelatie bezoekt of een beurs, seminar of congres bezoek dient u de verzekering uit te breiden met de ” module Zakenreis ”

U hoeft geen risico’s te verzekeren die u helemaal niet loopt. Waarom zou u betalen voor een wintersportdekking, als u nooit naar de sneeuw gaat?

Het is een misverstand dat het bij een reisverzekering alleen om vergoedingen gaat. Natuurlijk, je wilt dat verlies, diefstal of schade vergoed wordt. Maar ver van huis wil je vooral eerst geholpen worden bij ziekte of in geval van nood. Door iemand die alles voor je regelt.

 

Online een reisverzekering berekenen en sluiten

Wilt u meer weten over de doorlopende reisverzekering? Vraag de informatie aan, of bereken in de premiemodule wat deze verzekering kost. De hoogt van de premie is afhankelijk van de waarde van de boottrailer. Bevalt de premie dan kunt u deze verzekering direct online afsluiten, samen met uw bootverzekering.

 

Heeft u een persoonlijk advies nodig?

Zijn de gegevens voor u niet voldoende of u kunt de informatie niet vinden, vraag dan een offerte aan. Dit kan door direct contact op met ons team van adviseurs of via deze site, offerte aanvraag.

Maar het kan ook zijn dat u liever een van onze adviseurs spreekt om de juiste beslissing te nemen over het verzekeren een doorlopende reisverzekering, Of de vereiste beveiligingsvoorwaarden te bespreken in uw persoonlijke situatie? Voor persoonlijk verzekeringsadvies kunt u altijd contact met onze adviseurs opnemen. Ze helpen u graag.

reisverzekering

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am message box. Click edit button to change this text.