Pakketverzekering voor uw schadeverzekeringen

U kunt bij Pleziervaartpolis.nl terecht voor diverse particuliere verzekeringen wanneer u uw boot bij ons verzekerd heeft.

Pleziervaartpolis.nl, kan er ook voor zorgen dat u in uw privé situaties goed verzekerd bent. Een pakketverzekering waarmee u  op maat en heel voordelig verzekert. Alles om en rond het huis, tijdens vakantie, aansprakelijkheid en vervoer. En dat tegen een scherpe premie. Door al uw particuliere schadeverzekeringen in één verzekeringspakket onder te brengen kunt je bij Pleziervaartpolis.nl een  korting op al uw verzekeringspremies krijgen. Dit doen wij omdat wij u als totaalrelatie een betere dienstverlening kunnen bieden. Dit aanbod geldt ook voor de andere gezinsleden.

 

besparing met pakketverzekeringOok geïnteresseerd welk bedrag je kunt besparen met onze pakketverzekering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en overtuig jezelf! Wij rekenen het voordeel voor u uit en regelen jouw verzekering. Vul ons online formulier in en u weet snel hoe groot de eventuele besparing kan zijn.

Het kan ook eenvoudig door kopieën te mailen van de laatste polissen, dan hebben wij ook alle gegevens welke van belang zijn voor het opmaken van de offerte,

U krijgt dan zo spoedig mogelijk een offerte toegestuurd.

 

Offerte Prive Pakket 

Wanneer u offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een duidelijke uiteenzetting, weke wij desgewenst nog toelichten. En wanneer u gebruik maakt van ons voorstel verzorgen wij de volledige afhandeling:

  • aanvraag nieuwe verzekeringen
  • wij regelen de opzegging van de oude verzekeringen
  • controleren of de nieuwe polis correct wordt opgemaakt

Zelf kunt u alles volgen in uw eigen digitaal dossier

Pleziervaartpolis ook voor uw autoverzekering in het Prive Pakket

Pleziervaartpolis ook voor uw autoverzekering in het Prive Pakket