Wilt u meer informatie?

Hebt u interesse in het  Privé Pakket? Of wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag meer. Bovendien houden wij rekening met uw wensen. Ook geven wij u een persoonlijk advies.

Wist u dat:

  • Prive Pakket 9u geen eigen risico hebt bij schade aan personenauto’s als u de schade herstelt bij een herstelbedrijf dat is geselecteerd door Delta Lloyd en u gekozen heeft voor het standaard eigen risico?
  • u bij ons 20 procent korting krijgt op de inboedelverzekering?
    Dit kan alleen wanneer u een geldig inbraakpreventiecertificaat hebt. Dit is een keurmerk dat u uw woning voldoende hebt beveiligd. Een inbraakpreventiecertificaat is een keurmerk dat u kunt krijgen van een NCP-erkend BORG-beveiligingsbedrijf of van een VEB Select-beveiligingsbedrijf. Ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft u deze korting.
  • u geen eigen risico hebt bij onze aansprakelijkheidsverzekering?
  • u 60 procent no-claimkorting krijgt bij een autoverzekering als starter?
    Deze korting krijgt u als u de verzekering voor het eerst afsluit.
  • u gratis (pech)hulp krijgt in het buitenland als u een Volledig Casco dekking hebt? Dit geldt niet alleen bij een ongeval, maar ook bij mechanische autopech.

 

Ook geïnteresseerd welk bedrag u kunt besparen met het Prive Pakket?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en overtuig u zelf! Wij rekenen het voordeel voor U uit en regelen uw verzekering.  Geef daarom, als u al een of meerdere verzekeringen heeft, uw huidige gegevens (premie, verzekerde bedragen e.d.) goed door.

Pleziervaartpolis.nl kan in de meeste gevallen een forse besparing op uw lopende schadeverzekeringen realiseren?

Meer weten of een offerte  onze adviseurs geven u graag meer informatie. zij kunnen u bovendien helpen met het samenstellen van uw verzekeringspakket.

Meer weten? Als iets u niet helemaal duidelijk is of als u meer wilt weten over onze pakketverzekeringneem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ook een motor kunt u verzekeren op de Prove Pakketverzekering

Ook een motor kunt u verzekeren op de Prove Pakketverzekering