bootschade opgelopenSchade aan de boot

Heeft u bootschade opgelopen? Dat is heel vervelend. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Maar wat doet u het eerst:

  • Bepekt de schade zoveel mogelijk
  • Als er een tegenpartij bij betrokken is vul dan samen met de tegenpartij het schadeformulier in. Zet allebei de handtekening
  • Zeg niet meteen dat u aansprakelijk bent voor de schade van een ander. Wij, en de verzekeraar zoeken het graag eerst voor u uit.
  • Meld de schade

Zo meldt u de schade

Wilt u een schademelden ? Het kan eenvoudig en snel zo als u het wilt, Dit kan op 3 manieren, telefonisch, per interne of per post.

Telefonisch melden

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 401 17 60 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur.

Buiten de openingstijden kunt u ons bereiken op 06 140 125 10

Een van onze schadebehandelaars zal dan met u de schade bespreken en wat de eventueel volgende stappen zijn die wij van u verwachten. Ook zal men met u de verder procedure bespreken

Online schademelden

In de meeste gevallen is een schriftelijke melding dan niet meer nodig (in sommige gevallen is het noodzakelijk om een uitgebreide schriftelijke verklaring op te maken).

U kunt kiezen uit:
Verkorte melding

Klik op bovenstaande link wanneer u een korte en snelle melding wilt maken van een schadegeval.
Uitgebreide melding
Klik op bovenstaande link wanneer u een uitgebreide melding van een schadegeval wilt maken.

Schriftelijk melden

U kunt natuurlijk ook uw melding doen via een printbaar formulier.. Vul het formulier volledig in, dan nemen wij uw schade snel in behandeling.

U kan het schadeformulier downloaden

Download algemeen schadeformulier
Download aanvaringsformulier.

Wilt u ze liever per post toegezonden krijgen, naam dan met ons contact op.

Pleziervaartpolis
Postbus 234
5480 AE Schijndel

 

Maar houdt u dan wel rekening met een langere reactie- en verwerkingstijd welke ontstaat door het verzenden per post van het formulier met eventuele bijlage

Of stuur het ingescande en ingevulde schade aangifteformulier en eventueel bewijsstukken,foto’s  etc. via email naar schade@pleziervaartpolis.nl.

 

Spoedeisende schade

Voor spoedeisende schades zijn wij ook na kantooruren en in het weekeinde bereikbaar. Via ons kantoornummer 085 401 1760 en buiten kantooruren via telefoonnummer 06- 140 125 10.

Ook kunt u natuurlijk de alarmlijn van de verzekeraar bellen.

Reactie na schademelding

Na een schademelding gaan wij aan de slag om u zo goed mogelijk te helpen. U ontvangt een bericht over onze verdere procedure en wat wij nog eventueel van u verwachten, soms is er meer informatie nodig.

Uiteraard wordt u op de hoogte gebracht en gehouden van de vorderingen van de schadeafhandeling.