Uw catamaran prima verzekerd

Pleziervaartpolis.nl is een specialist voor het verzekeren van pleziervaartboten / jachten, dus u mag van ons ook verwachten dat wij uw catamaran verzekeren. Maar ook vergelijken wij voor u de diverse aanbieders voor uw catamaranverzekering

U wilt genieten als u met uw catamaran aan het zeilen bent. Maar het kan ook gebeuren dat u schade vaart of dat uw catamaran waarbij u zelf schade heeft of schade heeft toegebracht aan iemand anders. Maar ook komt het helaas voor dat een catamarans gestolen worden. Tegen deze risico kunt u zich verzekeren. De catamaranverzekering heeft een uitgebreide dekking

Het zeilen met een catamaran is anders dan het zeilen met een kajuitzeilboot. Dit geld ook voor een bootverzekering.

Welke dekking past bij u

Onze catamaranpolis een complete verzekering tegen een betaalbare prijs welke afgestemd wordt op uw wensen. U kunt risico’s aanvullende verzekeren zoals ongevallen opvarende rechtsbijstand of uw trailer.

De catamaranverzekering van toepassing wanneer u met de catamaran aan de Nederlandse of Belgische kust vaart (andere vaargebieden op aanvraag is mogelijk).

Wanneer u deelneemt aan wedstrijden is uw catamaran ook verzekerd, incl. Rondje Texel.

catamaranverzekering, bootverzekeringZelf doen?

U heeft helaas niet de mogelijkheid om zelf uw premie berekenen en de catamaranverzekering direct af te sluiten. Dit omdat wij vinden dat een catamaran een speciale boot is welke speciale aandacht nodig heeft.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan welke u van ons ontvangt nadat u het offerteformulier heeft ingevuld. Dit met uitgebreide informatie over de verzekering, zoals de voorwaarden en de aanvullende verzekeringen. Dit nadat wij bepaald hebben welke maatschappij de beste oplossing heeft die aansluit op uw wensen.

Premiescan catamaranverzekering

Wilt u simpelweg weten of u een betere aanbieding kan krijgen? Stuur ons dan uw polis. Dan maken wij gratis en geheel vrijblijvend een berekening. Het toesturen van een kopie van uw polis kan per e-mail of per post.

Overige bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een bootverzekering van uw catamaran. Ook met uw zeilboot, sloep, speedboot, jetski, visboot, rib (opblaasboot), roeiboot, woonboot, motorkruiser of motorboot kunt u bij ons verzekeren. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering.

Voordelen van Pleziervaartpolis.nl voor u zijn:

  • Kennis van de watersport
  • Snelle schade afhandeling
  • 7 dagen / 24 uur bereikbaar
  • Service waar u recht op heeft
  • Inzage in uw eigen “Persoonlijk Digitaal Dossier”