Tenderverzekering voor zorgeloos genieten

Wanneer U een tender heeft, of van plan bent er een te kopen, wilt u hiervan in uw vrijetijd zorgeloos genieten. Een tender is helaas een makkelijke prooi. Maar ook een ongeluk of aanvaring kan u overkomen. U heeft daarom een tenderverzekering nodig. Deze bieden wij u met een uitstekende dekking en een scherpe premie.

Onder een tender wordt van  oudsher een boot bedoeld welke diende om post, bemanning en passagiers met hun handbagage naar een  op de rede liggend zeeschip te vervoeren.

De huidige tender is een geriefelijke boot welke voorzien is van comfort. Maar daarbij is deze door zijn manoeuvreerbaarheid, snelheid en geringe diepgang. Hierdoor planeert hij met weinig golfslag. Maar is daarom ook geschikt om onder diverse omstandigheden in diverse wateren te gebruiken.

21_Gentleman_34Welke dekking past bij u

Niet iedereen heeft de zelfde wensen en daarom kunt u uw tenderverzekering aanpassen aan uw eigen wensen. Door uw eigen dekking te bepalen, kunt u uw premie verlagen. U bepaald zelf of u de tenderverzekering wenst voor schade aan anderen. Of verzekerd ook lieve de schade aan uw tender zelf (voor Beperkt Casco of Volledig Casco)

De premie van een tender is afhankelijk van een aantal zaken, zoals waarde, aanschafdatum, lengte en het motorvermogen van de boot. Maar ook van het gekozen eigen risico, aanvullende verzekeringen of het vaargebied.

Ook is het mogelijk om aanvullingen (ongevallen opvarende trailerrechtsbijstand) af te sluiten op de tenderverzekering Zo krijgt u altijd een sloepverzekering die bij uw wensen past. Maar hou er ook rekening mee dat niet alles verzekerd is.

Zelf doen? 

U heeft de mogelijkheid om zelf uw premie berekenen. Zonder tussenkomst van een adviseur kan u de verzekering direct afsluiten. Wij werken op basis van ‘execution only’. U kunt zich bij ons verzekeren zonder hulp van een adviseur.

Wilt u anders, dit kan zijn omdat u specifieke wensen heeft, of het liever aan advies heeft welke verzekering het best bij u past, dan is dat natuurlijk ook mogelijk door het aanvragen van een offerte

Overige bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het verzekeren van uw tender. Ook met uw zeilboot, catamaran, speedboot, jetski, visboot, rib (opblaasboot), sloep, roeiboot, woonboot, motorkruiser of motorboot kunt u bij ons verzekeren. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering.