Vaargebied voor uw bootverzekering

Uw boot is verzekerd in het vaargebied dat u kiest. Voor de bootverzekering vaargebied geldt in dit gebied ook als uw boot niet in het water ligt, uit het water gehaald wordt of te water wordt gelaten.

U heeft de keuze uit de navolgende bootverzekering vaargebied en:

Europa en 20 mijl kustdekking

Standaard is de bootverzekering van kracht in een heel groot vaargebied. U bent namelijk overal in Europa verzekerd, het hele jaar door en op alle rivieren en binnenwateren, inclusief 20 zeemijl uit de kust van alle Europese landen.

Nederland en 20 mijl kustdekking

Wilt u alleen dekking voor de Nederlandse wateren (incl. 20 zeemijl uit de kust), dan ontvangt u 10% premiekorting.

Middellandse Zee

Verder is er nog een mogelijkheid voor het vaargebied “de Middellandse zee” (Tyrrheense- Adriatische- en Ionische zee, met uitzondering van een zone van 15 mijl uit de kust van Algerije ). Verder wordt dit vaargebied als volgt begrenst: 63 ° N.B., 45 ° O.L., 12 ° W.L. en 20 ° N.B. en

Zeedekking (groot vierkant)

Als u groter gebied wilt, kies dan voor het ”Groot Vierkant”. De dekking geldt dan voor het gebied dat wordt begrensd door 63 ° N.B., 45 ° O.L., 12 ° W.L. en 20 ° N.B.

Ander vaargebied gewenst ?

Wanneer u een ander vaargebied heeft dan standaard met de premieberekeningsmodule van deze site wordt aangegeven, zijn er nog andere mogelijkheden. Via andere partners kunnen wij nog afwijkende vaargebieden offreren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs voor watersportverzekeringen / bootverzekeringen, zij helpen u graag verder.

bootverzekering vaargebied uitgebreid of beperkt

Bootverzekering voor o.a.: