kano-, kajak-, roeiboot- roeisloep- verzekering nodig

een goede bootverzekering en roeipeddel voor zorgeloos genietenPleziervaartpolis.nl  een bootverzekering uw kano en roeiboot, of heeft uw een kajak of roeisloep, ook voor cascoschade of diefstal verzekert. Zo kunt u blijven genieten wanneer u het voor u geschikt water gaat varen. Of het nu door branding is met uw kano, met met een kajaktocht maakt  door de of met een roeisloep gaat deelnemen aan een wedstrijd.

Tevens is het mogelijk om een passende reisverzekering af te sluiten . Wij informeren u hier graag over.

Natuurlijk let u hierbij goed op om ongelukken te voorkomen, maar het kan gebeuren dat u schade oploopt aan uw boot. Of dat uw boot gestolen wordt. U heeft dus een bootverzekering, voor uw kano, kajak ,roeiboot of roeisloep , nodig die afgestemd is aan uw wensen.

Verzekering opmaat

bootverzekerring voor een roeiboot, kayak, kano of roeisloepU kiest zelf  de dekking die u wenst (WA, of WA Basis Casco of WA Volledig Casco. Ook bepaald u welke aanvullende verzekeren u nodig heeft (Boottrailer  – Ongevallen opvarende  – Rechtsbijstand)

De premie van een speedbootverzekering is afhankelijk van een aantal zaken, zoals waarde, aanschafdatum, lengte en het motorvermogen van de speedboot. Maar ook van het gekozen eigen risico, aanvullende verzekeringen of het vaargebied.

Ook bent u verzekerd voor schade veroorzaakt door een waterskiër(s) die door uw boot wordt voortgetrokken. Wilt u meer weten hoe dit geregeld is raadpleeg dan de voorwaarden.

Vrijblijvend een offerte?roeiboot of roeisloepverzekering

Bent u op zoek naar een bootverzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe prijs?Vraag vrijblijvend een offerte bootverzekering aan.

Heeft u vragen, specifieke wensen,  wilt u advies over de beste verzekering voor u of meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U ontvangt dan ons binnen enkele werkdagen een passend voorstel.

Overige bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het verzekeren van uw speedboot. Ook met uw zeilboot, catamaran, sloep, jetski, visboot, rib (opblaasboot), speedboot, sportboot, woonboot, motorkruiser. sportkruiser, motorboot, tender of consoleboot kunt u bij ons verzekeren. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering.