Direkt regelen

Offerte aanvragen

Bereken uw premie

Bootverzekering afsluiten

Contact met ons:

Telefonisch of schriftelijk

Telefoon

085 – 401 17 60
06 – 140 125 16

E-mail:

info@pleziervaartpolis.nl

Bereikbaar:

Elke werkdag van

09.00 tot 12.30 en van

13.30 tot 19.00 uur.

Dienstverlening zoals u het wilt!

Bootverzekering berekenen en aanvragenAls u zonder advies van pleziervaartpolis.nl via onze website, per post, of per e-mail een verzekering afsluiten dan werken wij volgens het principe van “execution only”. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of andere zaken, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

Meer informatie over execution only:

Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten bij hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt pleziervaartpolis.nl tegemoet aan de wensen van diegenen die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten.

Hiervoor bieden wij u een handige tool om voor uw bootverzekering zelf de premie te bereken uit een drietal verzekeringsvormen en direct online at te sluiten.

Of wilt u een advies op maat voor uw bootverzekering?

Heeft U liever een advies over de verschillende mogelijkheden voor het verzekeren van uw boot neem dan contact met ons dit kan telefonisch, of via een e-mail of via het offerteformulier op deze site.

Hoe volledig is de wijze waarop wij vergelijken?

Wij beschikken niet over alle productgegevens en premies van bootverzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt en bij welke verzekeraar. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: Ten eerste uw eigen wensen, de prijs van de verzekering. Maar ook worden de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende verzekeraars. Op basis van bovenstaande bepalen wij welke verzekeraar op basis van prijs prestatie verhouding het beste aansluit bij uw wensen en brengen hiervoor een offerte uit.

Aanspreekpunt

Voor welke vorm van dienstverlening u ook kiest de overeenkomst tussen u en de verzekeraar komt tot stand door bemiddeling van Pleziervaartpolis.nl. Dit betekent dat Pleziervaartpolis.nl uw aanspreekpunt is bij al uw vragen over de afgesloten verzekering maar u ook bij een onverhoopte schade.

Onze tarieven

Moet u betalen voor onze dienstverlening? Een actueel onderwerp.

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar (provisie). Wanneer wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf kenbaar.

Onze dienstververlening

Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.

Hoe werkt het sluiten van een bootverzekering?

  • U maakt op onze website een berekening van een door u gekozen dekking;

  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;

  • U vult alle vragen in en de maatschappij gaat dan uw aanvraag beoordelen;

  • Als de aanvraag worden geaccepteerd dan krijgt u daar per e-mail bericht van;

  • Na het  akkoord ontvangt u per e-mail of per post een polis;

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de verzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.

  • Onze adviseurs zijn uw aanspreekpunt voor uw bootverzekering tijdens dit traject, maar ook daarna.