Ex beroepsvaart prima verzekerd

Wanneer u een ex beroepsvaart schip bezit dan wilt u hiervan genieten. Of u deze gebruikt voor de charter of hierop permanent woont of deze echt gebruikt voor de recreatie.

Vaak heeft u vele uren, in het schip met een historie, gestoken in restauratie, herstel of onderhoud. Zeker mag dan geen verzekering ontbreken welke aansluit op uw wensen.

ex beroepsvaartEx beroepvaart motorschip of zeilend

Voor beide ex-beroepsvaart schepen kunnen wij u een passende verzekering aanbieden. Na overleg met u doen wij u de beste oplossing offreren welke past bij u wensen. En dit natuurlijk met goede voorwaarden en een juiste premie.

Ook kunt u op ons rekenen wanneer u schade heeft  aan het vaartuig of dit gebeurd door een aanvaren of een andere verzekerde gebeurtenis.

Offerte ex beroepsvaart op maat

U kunt ervoor kiezen dat wij u een ex-beroeps-verzekering op maat verstrekken, afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Premiescan ex beroepsvaart

Wilt u simpelweg weten of u een betere aanbieding kan krijgen? Stuur ons dan uw polis. Dan maken wij gratis en geheel vrijblijvend een berekening. Het toesturen van een kopie van uw polis kan per e-mail of per post.

ex beroepsvaart