Elektro- en hybrideboten voor een schoon milieu

Met de huidige milieu normen gaan steeds meet mensen gebruik maken van stiller, schone en duurzame zuinige energie. Een vorm van varen welke steeds meer past bij de huidige lifestyle. En welke steeds meer wordt toegepast.

Maar nu nog de verzekering wanneer u plan bent om een elektroboot of hybrideboot wilt gaan komen, of misschien heeft u een elektroboot of hybrideboot. U wilt u hiervan in uw vrijetijd zorgeloos genieten. Ook deze type boten zijn helaas een makkelijke prooi. Maar ook een ongeluk of aanvaring kan u overkomen. U heeft daarom een bootverzekering nodig. Deze bieden wij u met een uitstekende dekking en een scherpe premie.

Elektro- en hybridebootverzekering seaway-greenline-boote-01Welke dekking past bij u

Niet iedereen heeft de zelfde wensen en daarom kunt u uw elektrobootverzekering  of hybridebootverzekering aanpassen aan uw eigen wensen. Door uw eigen dekking te bepalen, kunt u uw premie verlagen. U bepaald zelf of u de tenderverzekering wenst voor schade aan anderen. Of verzekerd ook lieve de schade aan uw tender zelf (voor Beperkt Casco of Volledig Casco)

De premie van een elektroboot of hybrideboot is afhankelijk van een aantal zaken, zoals waarde, aanschafdatum, lengte en het motorvermogen van de boot. Maar ook van het gekozen eigen risico, aanvullende verzekeringen of het vaargebied.

Ook is het mogelijk om aanvullingen (ongevallen opvarende trailerrechtsbijstand) af te sluiten op de tenderverzekering Zo krijgt u altijd een sloepverzekering die bij uw wensen past. Maar hou er ook rekening mee dat niet alles verzekerd is.

Zelf doen? 

U heeft de mogelijkheid om zelf uw premie berekenen. Zonder tussenkomst van een adviseur kan u de verzekering direct afsluiten. Wij werken op basis van ‘execution only’. U kunt zich bij ons verzekeren zonder hulp van een adviseur.

Wilt u anders, dit kan zijn omdat u specifieke wensen heeft, of het liever aan advies heeft welke verzekering het best bij u past, dan is dat natuurlijk ook mogelijk door het aanvragen van een offerte

Overige bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het verzekeren van uw elektroboot of hybrideboot. Ook met uw zeilboot, catamaran, speedboot, jetski, visboot, rib (opblaasboot), sloep, tender, roeiboot, woonboot, motorkruiser of motorboot kunt u bij ons verzekeren. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering.