Direkt regelen

Offerte aanvragen

Bereken uw premie

Bootverzekering afsluiten

Contact met ons:

Telefonisch of schriftelijk

Telefoon

085 – 401 17 60
06 – 140 125 16

E-mail:

info@pleziervaartpolis.nl

Bereikbaar:

Elke werkdag van

09.00 tot 12.30 en van

13.30 tot 19.00 uur.

Altijd een passende bootverzekering

bootverzekering adviseursOns team van bootverzekering adviseurs zijn zelf gepassioneerde watersportliefhebbers. Dit in combinatie met onze ruime ervaring in de financiële dienstverlening heeft geleid tot onze specialisatie voor het verzekeren van boten.

Mede hierdoor is pleziervaartpolis als bemiddelaar voor watersportverzekeringen een begrip onder watersporters, watersportbedrijven, bootverhuur bedrijven geworden.

Het zal voor iedereen duidelijk zijn dar er verschillen zijn tussen het verzekeren van de diversen type schepen en het gebruik hiervan.

Uw verzekering via Pleziervaartpolis.nl

Onze bootverzekering adviseurs vinden het van belang om u goede en heldere informatie te verstrekken zodat u de juiste keuze kunt maken bij uw keuze.

U profiteert van onze service, scherpe premies, goede voorwaarden, goede bereikbaarheid bij vragen of schade.

Online een bootverzekering berekenen en sluiten

Verzekeringen zijn niet altijd eenvoudig en leuk. Daarom wil pleziervaartpolis het afsluiten van verzekeringen zo eenvoudig mogelijk maken. Bereken zelf en sluit online je verzekering af. Het kan binnen enkele minuten!

Heeft u een persoonlijk advies nodig?

Zijn de gegevens voor u niet voldoende of u kunt de informatie niet vinden, of uw vaartuig wordt gebruikt voor verhuur of charter vraag dan een offerte aan. Dit kan door direct contact op met ons team van adviseurs of via deze site, offerte aanvraag.

Maar het kan ook zijn dat u liever aan van onze adviseurs om de juiste bootverzekering te kiezen met de juiste dekking voor uw persoonlijke situatie en boot? Voor persoonlijk verzekeringsadvies kunt u altijd contact met onze adviseurs opnemen. Ze helpen je graag.

Het spreekt voor zich dat wij u een goede vaart toewensen en als specialist in bootverzekeringen gaan wij graag voor u op zoek naar de beste aanbieding.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren