logoDASBijstand bij aanvaring of conflict

Wanneer u rechtsbijstand verzekerd heeft via uw bootverzekering verleent DAS de dekking voor de rechtsbijstand. Hiervoor hebben een aantal maatschappij, zoals Delta Lloyd, afspraken gemaakt met DAS.

Meld uw zaak aan via een van de onderstaand formulier, waarbij de maatschappij naast de NAW-gegevens ook informatie nodig heeft over uw verzekering, een korte, duidelijke omschrijving van het probleem en kopieën van alle relevante documenten.

Ook kunt u een melding online doen bij Das Rechtsbijstand.

 

pdf_download DAS; Schadeformulier rechtsbijstand

 

pdf_download DAS: informatie over een nieuwe melding

 

Inzage in vertrouwelijke gegevens:

Als gevolg van een uitspraak van de rechtbank in Den Haag kunnen rechtsbijstandverzekeraars niet zomaar meer informatie verstrekken over dossiers van klanten. Ook niet meer automatisch aan ons kantoor. Dat betekent dat wij uw schade niet kunnen volgen en daardoor niet in staat zijn onze dienstverlening te optimaliseren.

De verzekeraar mag ons alleen informatie geven als u daarvoor een machtiging tekent. Op dat moment kunnen wij de zaak voor u in de gaten houden en de voortgang bewaken van de afwikkeling van uw claim. Omdat een schriftelijk of telefonisch verzoek niet voldoende is om ons kantoor te machtigingen, zijn er machtigingsformulieren opgesteld.

U kunt hieronder het betreffende formulier downloaden, printen, invullen en opsturen. Als de maatschappij de getekende machtiging ontvangt, voert zij veelal eerst een persoonlijk (telefoon)gesprek om na te gaan of u de machtiging gelezen heeft, of u alles begrepen heeft en of er nog vragen zijn.

 

pdf_download Machtigingsformulier DAS