Vindt u uw huidige premie bootverzekering bij uw huidige verzekeraar ook zo hoog ?

Met een premiescan vergelijken wij de premies van uw huidige bootverzekering met die van pleziervaartpolis. De PremieScan is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Hoe werkt de Premie Scan

Voor een goed vergelijk hebben wij een kopie van uw huidige polis nodig. Een kopie van uw polis kunt u onder vermelding van “Gratis Premiescan” aan ons kantoor toezenden post of ingescand per email. Of u vult het formulier hieronder in. Natuurlijk kunt u ook gewoon bellen (085- —

Uw gegevens worden alléén gebruikt voor het maken van een Premieccan.

 

Bootverzekering afsluiten

Wij maken voor u een offerte op basis van uw lopende polis(sen).
Wanneer u besluit om uw bootzekering(en) via ons af te sluiten verzorgen wij de opzegging van u huidige verzekering.

 

Periodiek een premiecheck

Niet alleen bij het afsluiten van een bootverzekering wordt er eerst een premievergelijking gemaakt maar periodiek opnieuw krijg je automatisch een nieuwe premiecheck. Zo sluit je niet alleen nu een goedkope passende bootverzekering af maar hebt U ook in de toekomst altijd de beste aanbieding.

De periode wanneer de van nieuwe premiecheck moet plaats vinden bepalen wij vooraf in overleg met U.

 

De periodieke premiecheck ontvangt U automatisch

Periodiek voor de vervaldatum van uw bootverzekering, ontvangt u automatisch een premiecheck. Zo kunt U in een oogopslag zien of U nog steeds de goedkoopste, best passende bootverzekering heeft via onze partners.

 

Altijd de goedkoopste bootverzekering

Met deze premiescan bent u periodiek opnieuw verzekerd van de goedkoopste bootverzekering. De premiecheck is een premievergelijking op basis van uw huidige bootverzekering. In duidelijk overzicht krijgt u de premies te zien van de andere verzekeraars.

Doet een andere verzekeraar een betere aanbieding, sluit U in een paar simpele stappen, uw bootverzekering over naar de nieuwe verzekeringsmaatschappij.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit